Η Ducati ανακοίνωσε τον Μίλερ

Στη Ducati θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Τζακ Μίλερ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Η Ducati ανακοίνωσε τον Μίλερ

Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα το όνομα του Τζακ Μίλερ για την ομάδα της Ducati. Εν τέλει οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία καθώς ο 25χρονος αναβάτης θα βρίσκεται στην «κόκκινη» ομάδα από το 2021.

Οι καλές του εμφανίσεις την περασμένη χρονιά με την Pramac Racing άναψαν το πράσινο φως για την προαγωγή του στη Ducati.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μίλερ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Pramac Racing για την τεράστια υποστήριξη που έλαβα σε αυτά τα δυόμισι χρόνια που περάσαμε μαζί. Είναι τιμή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στο MotoGP με τη Ducati και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν αυτή τη φανταστική ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά να τρέχω φέτος, είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη του να είμαι ένας αναβάτης της Ducati από το 2021».

Όσον αφορά το ποιος αναβάτης θα αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Από αγωνιστικής πλευράς πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ντανίλο Πετρούτσι, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη κατηγορία μοτοσυκλέτας ή να πάει στην Aprilia.

Από την πλευρά του ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος κάτι που του δίνει πόντους στο να παραμείνει στη Ducati.