Ο "μηχανοκίνητος" Κιθ Φλιντ

O Κιθ Φλιντ, o οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, υπήρξε μια από τις εμβληματικές φιγούρες της ηλεκτρονικής μουσικής, τη δεκαετία του '90. Είχε, όμως, ακόμη ένα πάθος: τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο "μηχανοκίνητος" Κιθ Φλιντ

Πολλοί θα θυμούνται τον frontman των Prodigy για τις on stage εμφανίσεις του, για τους ηλεκτρονικούς ήχους της φωνής του, που προέκυψαν από την underground rave, αλλά και για το παρουσιαστικό του, με αποκορύφωμα την ιδιόμορφη κώμη του.

Ο ίδιος, όμως, πέρα από την ηλεκτρονική μουσική, είχε άλλο ένα πάθος: τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες.Το 2007 είχε πάρει τη μοτοσικλέτα του από τη Βρετανία και οδήγησε 1.500 μίλια για να παρακολουθήσει από κοντά το Moto GP στην πίστα Jerez της νότιας Ισπανίας!

Πήρε μέρος σε αρκετούς αγώνες μοτοσικλέτας και σύντομα αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του ομάδα, την Team Traction Control (ΤΤC), η οποία συμμετείχε σε αγώνες του Βρετανικού Πρωταθλήματος Supersport, αλλά και αυτού των Superbikes.

Οι τρεις αγαπημένοι του οδηγοί ήταν οι Μικ Ντούχαν, Στιβ Μέρσερ και Τζέιμς Ρισπόλι, ενώ η πίστα που λάτρευε ήταν της Jerez.

Οι δύο μοτοσικλέτες που ξεχώριζε ήταν η Honda με την οποία ο Μικ Ντούχαν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 1997 και η Rothmans TT Bike, την οποία οδηγούσε ο Τζόι Ντάνλοπ το 1985.

Οσο για τον αγαπημένο του ήχο, δεν ήταν άλλος από αυτόν που "έβγαζε" η 500άρα 2-STROKE (φωτό).