Ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σε ηλικία 49 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θρυλικός τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ. 

Ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο Φλιντ βρέθηκε στο σπίτι του στο Έσεξ νεκρός.

Η αστυνομία του Έσεξ δέχθηκε κλήση προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του Φλιντ. Εκεί, άνδρες της διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Prodigy frontman Keith Flint has died aged 49 ? RIP to an icon ? • • • #theprodigy #keithflint #rip #firestarter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixmag (@mixmag) στις

Ήδη διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο οι Prodigy στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ανακοίνωσαν ότι αυτοκτόνησε.

Ποιοι ήταν οι Prodigy

Ο Κιθ Φλιντ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Prodigy που έκανε το ξέσπαμά του στη rave σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ιδιαίτερος χαρακτήρας και με εμφάνιση εκκεντρική, κατάφερε αμέσως να δημιουργήσει ένα τεράστιο γκρουπ θαυμαστών ανά τον κόσμο.

Κομμάτια όπως το "out of space" και το "fire" που συμπεριλήφθηκαν στο πρώτο τους άλμπουμ, "The prodigy experience" γνώρισαν τεράστια απήχηση στο κοινό.

Ακολούθησε το άλμπουμ "Music for the Jilted Generation" το οποίο έφερε την πραγματική επανάσταση στη rave σκηνή. Το τραγούδι "No good, start the dance" ήταν από αυτά που απέκτησαν τον χαρακτήρα του "μυθικού", αφού ακουγόταν σε όλα τα κλαμπ του κόσμου στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Ακολούθησαν τεράστιες επιτυχίες όπως το "Firestarter" με τις οποίες οι prodigy είχαν πλέον εδραιωθεί στις μουσικές προτιμήσεις των raver και όχι μόνο...