Τζόρνταν: «Ο Χάμιλτον θα πάει στη Ferrari, η Mercedes θα φύγει από τη Formula 1»

Τη σιγουριά του ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα πάει στη Ferrari εξέφρασε με δηλώσεις του ο Έντι Τζόρνταν ο οποίος αποκάλυψε πως η Mercedes θα αποχωρήσει από τη Formula 1. 

Τζόρνταν: «Ο Χάμιλτον θα πάει στη Ferrari, η Mercedes θα φύγει από τη Formula 1»

Πάνω που πίστευαν αρκετοί πως ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει στη Mercedes ήρθε ο Έντι Τζόρνταν να δώσει νέο ενδιαφέρον γύρω από το φλερτ του Βρετανού με τη Ferrari.

Χάμιλτον: Το φλερτ με τη Ferrari και το plan b της Mercedes

Συγκεκριμένα ο άλλοτε επικεφαλής ομάδας της Formula 1 αναφέρθηκε στο μέλλον του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή δηλώνοντας πως θα πάει στη Scuderia.

Η εμφάνιση του κορονοϊού σύμφωνα με τον 72χρονο θα αναγκάσει τη Mercedes, τη Honda και τη Renault να αποχωρήσουν από την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ. Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη φυγή του Χάμιλτον από τους πρωταθλητές για χάρη των Ιταλών, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Λιούις θα πάει στη Ferrari. Μόνο οι Ιταλοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον μισθό του και ξέρουν ότι αξίζει τον κόπο. Ο Φερστάπεν θα μείνει στη Red Bull και θα προσπαθήσει να νικήσει τον Χάμιλτον. Αλλά αυτό θα είναι πολύ δύσκολο».

Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Φέτελ ο Ιρλανδός επιχειρηματίας τόνισε ότι είτε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είτε θα συνεχίσει την καριέρα του στη McLaren. «Σε αντίθεση με τον Λιούις Χάμιλτον, δεν γνωρίζω τον Φέτελ πολύ καλά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει πολλές επιλογές. Είτε θα επιλέξει να σταματήσει, είτε θα στραφεί στη McLaren», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν όντως βγουν αληθινά τα λόγια του Έντι Τζόρνταν, ο οποίος είχε επιβεβαιωθεί όσον αφορά την επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula 1 το 2010.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο χρονικό διάστημα ο Χάμιλτον έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στο Μαρανέλο καθώς όπως υποστήριξε είναι ευτυχισμένος στη Mercedes και απολαμβάνει τη συνεργασία του με τα μέλη της ομάδας.