Formula 1: Ο Φέτελ κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τιμωρήθηκε με τρεις βαθμούς ποινής στην πίστα της Μόντσα και σε περίπτωση που υποπέσει σε νέα παράβαση τότε δεν θα αγωνιστεί σε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες. 

Formula 1: Ο Φέτελ κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα

Μετά το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος η Ferrari επέστρεψε δυναμικά καθώς νίκησε τόσο στο Σπα όσο και στη Μόντσα.

Πρωταγωνιστής των δύο επιτυχιών είναι ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε η Scuderia στη μόλις δεύτερη θητεία του στη Formula 1.

Από την άλλη από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η πορεία του Σεμπάστιαν Φέτελ στην ιταλική ομάδα. Ο Γερμανός δείχνει φανερά επηρεασμένος από την πίεση που του ασκείται αλλά και από τις εμφανίσεις του ομόσταβλού του.

Αυτή τη φορά ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής υπέπεσε σε νέα παράβαση, στην πίστα της Μόντσα που απέφερε τρεις βαθμούς ποινής.

Έτσι ο 32χρονος οδηγός έφτασε τους εννέα και σε περίπτωση που σημειώσει νέα παράβαση στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης ή της Ρωσίας δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα.

Εάν δεν δεχτεί κάποια ποινή στα δύο επόμενα γκραν πρι, τότε θα είναι πιο «άνετος» μιας και θα του σβηστούν μερικοί βαθμοί από τις προηγούμενες παραβάσεις του.