Στη McLaren μέχρι το 2020 o Σάινθ και o Νόρις

Η McLaren ανανέωσε το συμβόλαιο του Κάρλος Σάινθ και του Λάντο Νόρις οι οποίοι αποτελούν σήμερα τους δύο πιλότους της βρετανικής ομάδας. 

Στη McLaren μέχρι το 2020 o Σάινθ και o Νόρις

Στη McLaren μέχρι το 2020 θα συνεχίσει ο Κάρλος Σάινθ και ο Λάντο Νόρις. Μετά από μία κακή αγωνιστικά περίοδο η βρετανική ομάδα δείχνει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της καθώς κατέχει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία των ομάδων.

Αν αναλογιστούμε πως οι Mercedes, Ferrari και Red Bull βρίσκονται μία έως δύο ταχύτητες πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες τότε η κατάκτηση της τέταρτης θέσης κάθε άλλο παρά επιτυχημένη πρέπει να είναι για τη McLaren που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Το ταλέντο του Νόρις σε συνδυασμό με την εμπειρία του Σάινθ έπεισαν τους ιθύνοντες της ομάδας να τους ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ζακ Μπράουν ανακοίνωσε την ανανέωση δηλώνοντας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το οδηγικό μας δίδυμο για το 2020. Τόσο ο Κάρλος, όσο και ο Λάντο αποδυκνείονται ως οδηγοί αγώνων και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας μας προς την ανάκαμψη. Έχουν συμβάλει πραγματικά στη θετική ορμή και το ηθικό μέσα στην ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και στο εργοστάσιο».