Δεν καταθέτει έφεση η Ferrari

Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι της Ferrari δεν θα κάνουν έφεση για την ποινή των πέντε δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Καναδά. 

Δεν καταθέτει έφεση η Ferrari

Το γκραν πριν του Καναδά ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο καθώς οι άνθρωποι της Ferrari υποστήριξαν πως θα προχωρήσουν σε ένσταση.

Grand Prix Καναδά: Νίκη «εξ ουρανού» για τον Χάμιλτον, άτυχος ο Φέτελ

Συγκεκριμένα την ώρα που ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρισκόταν στην πρώτη θέση το μονοθέσιο του βγήκε προσωρινά εκτός πίστας κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Λιούις Χάμιλτον να τον πλησιάσει.

Grand Prix Καναδά: Η στιγμή που έκρινε τη νίκη ανάμεσα στον Φέτελ και τον Χάμιλτον (vid)

Ο Γερμανός ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του την ώρα που ο Βρετανός «βούτηξε» στα φρένα για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Απίστευτο σκηνικό με τον Φέτελ να αλλάζει τα νούμερα μπροστά από τα μονοθέσια! (vid)

Οι αγωνοδίκες αφού εξέτασαν την ενέργεια του πιλότου της Scuderia αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με πέντε δευτερόλεπτα κάτι που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Χάμιλτον.

Αμέσως μετά άπαντες στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το αποτέλεσμα το οποίο τους οδήγησε στην κατάθεση της έφεσης.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα όμως ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο έστειλε επιστολή στη FIA γνωστοποιώντας πως η Scuderia θα αποσύρει την ένσταση της βάζοντας τέλος σε μία πολύκροτη υπόθεση.