Προβληματισμένος για την έλλειψη πρόσφυσης εμφανίστηκε ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξήγησε με δηλώσεις του τι έφταιξε και η Ferrari δεν πήρε την νίκη στη Μελβούρνη.

Προβληματισμένος για την έλλειψη πρόσφυσης εμφανίστηκε ο Φέτελ

Η Ferrari δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς έμεινε εκτός τριάδας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Σεμπάστιαν Φέτελ ρωτούσε την ομάδα του γιατί το μονοθέσιο δεν ήταν γρήγορο.

Μετά το τέλος του Γκραν Πρι της Μελβούρνης ο Γερμανός εξήγησε με δηλώσεις του τι έφταιξε και δεν κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις η Scuderia.

Στην αρχή υποστήριξε: «Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, όταν δεν υπάρχει πρόσφυση. Νομίζω, ότι δυσκολευτήκαμε, να φτάσουμε με τα ελαστικά μέχρι το τέλος. Οι άλλοι δεν είχαν προφανώς αυτό το πρόβλημα. Άρα, μας διέφυγε κάτι δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη, γιατί».

Για την «μονομαχία» με τον Μαξ Φερστάπεν είπε: «Τα ελαστικά του ήταν επίσης πιο φρέσκα. Και σε εκείνη τη φάση, δεν είχα πλέον ούτε την ταχύτητα, που θα έπρεπε, για να παραμείνω μπροστά του».

Όσον αφορά την ταχύτητα του μονοθέσιου: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Έπρεπε να παλέψω απίστευτα, γιατί δεν είχα την απαιτούμενη ταχύτητα».

Για τον Λεκλέρκ είπε: «Έπρεπε να παλέψω πολύ και γνώριζα, ότι είναι γρηγορότερος. Κάτω από κανονικές συνθήκες θα με είχε περάσει. Δεν θα μπορούσα, να αντισταθώ σοβαρά, γιατί δεν είχα την ταχύτητα».