Η Mercedes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο (pic)

Η πρωταθλήτρια ομάδα παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της με στόχο την έκτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. 

Η Mercedes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο (pic)

Το νέο μονοθέσιο της Mercedes για το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι γεγονός καθώς η γερμανική ομάδα το παρουσίασε με κάθε επισημότητα.

Η Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+ όπως είναι η πλήρη ονομασία της διαθέτει μία ανανεωμένη όψη με το ασημί χρώμα να κυριαρχεί μιας και αποτελεί το σήμα κατατεθέν των πρωταθλητών.

Οι Λιούις Χάμιλτον και Βαλντέρι Μπότας θα προσπαθήσουν να κρατήσουν της Mercedes στην κορυφή του πρωταθλήματος για έκτη συνεχόμενη χρονιά με τον Βρετανό πιλότο να βάζει πλώρη για τον έκτο του προσωπικό τίτλο.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βόλφ άφησε υπονοούμενα για τις αλλαγές των κανονισμών κατά την διάρκεια της παρουσίασης δηλώνοντας:

«Το 2019 θα είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας, καθώς οι κανονισμοί έχουν αλλάξει αρκετά. Ουσιαστικά πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να αποδείξουμε τι αξίζουμε εκ νέου, κόντρα στις προσδοκίες μας και κυρίως σε αυτές των ανταγωνιστών μας. Ξεκινάμε τη σεζόν με μηδέν βαθμούς, οπότε δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και δεν υπάρχει απολύτως κανένα προαίσθημα ή ένδειξη ότι είμαστε μπροστά.

Στην πραγματικότητα, με την αλλαγή των κανονισμών για τη νέα σεζόν, κάθε ομάδα μπορεί να κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου, οπότε τους βλέπουμε όλους ως πιθανή απειλή. Θέλουμε να πάμε στη Βαρκελώνη και να συγκρίνουμε τις δικές μας προσομοιώσεις για να δούμε αν οι προβλέψεις μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Θα επικεντρωθούμε σε εμάς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις μας και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας στη Μελβούρνη».