Formula 1: Ανανέωσε με Force India ο Πέρεθ

Οι άνθρωποι της Force India αποφάσισαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Σέρχιο Πέρεθ.

Formula 1: Ανανέωσε με Force India ο Πέρεθ

Ο Σέρχιο Πέρεθ θα είναι και την νέα χρονιά στην ομάδα της Force India κλείνοντας μια πενταετία. Οι ιθύνοντες της ομάδας έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση του πιλότου τους που με την σειρά του πραγματοποιεί καλή χρονιά όντας έβδομος στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Την ίδια θέση είχε κατακτήσει και την προηγούμενη σεζόν χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην Force India. Από την νέα αγωνιστική χρονιά ο Μεξικανός θα είναι συμπαίκτης με τον Λανς Στρολ καθώς ως γνωστόν ο πατέρας του Λόρενς έχει αγοράσει ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Πέρεθ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω το μέλλον μου και έχω πολλά κίνητρα για το 2019. Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και με βοήθησε να εξελιχθώ ως οδηγός, αλλά να δείξω και τις δυνατότητές μου στην πίστα. Έχουμε πετύχει πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια όμως πιστεύω πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έρχονται. Οι νέες επενδύσεις στην ομάδα με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το μέλλον».