Η Coca-Cola πάει... Formula 1 μέσω της McLaren!

Σε μια ιστορική συμφωνία έφτασαν η Coca - Cola και η McLaren αφού το αναψυκτικό που αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο brand name στον πλανήτη, για πρώτη φορά στην ιστορία θα μπει και στον χώρο της Formula 1.

Η Coca-Cola πάει... Formula 1 μέσω της McLaren!

Τα μονοθέσια της McLaren στο εξής θα φέρουν το λογότυπο του γνωστού αναψυκτικού μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος μετά τη συμφωνία ανάμεσα στην αμερικανική πολυεθνική και στην McLaren.

Το λογότυπο της γνωστής φίρμας θα μπει για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο ομάδας που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 και συγκερκριμένα σε αυτό της McLaren Racing, συνεχίζοντας την πλούσια ιστορία σε αθλητικές χορηγίες, συμπεριλαμβανομένου, πλέον, και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Coca-Cola και τα υπο-εμπορικά σήματα θα εκπροσωπούνται στα δύο αυτοκίνητα της McLaren καθώς και στους οδηγούς τους, Φερνάντο Αλόνσο και Στόφελ Βαντούρν, όπως επίσης και στον οδηγό δοκιμών της McLaren, Λάντο Νόρις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, τόνισε: «Η Coca-Cola έχει μια πλούσια ιστορία χορηγίας και ένα ρεκόρ καινοτόμων ενεργειών και είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρεία επέλεξε να συνεργαστεί με τη McLaren για να διερευνήσει τις ευκαιρίες στη Formula 1.

Η F1 ως άθλημα αλλάζει, όπως και εμείς ως ομάδα, και προσβλέπουμε στην εισαγωγή της Coca-Cola στις δυνατότητες που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας και το φανταστικό παγκόσμιο άθλημα.»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος αθλητικών συνεργασιών της Coca-Cola, Ρικάρντο Φορτ, επισήμανε: «Προσβλέπουμε σε αυτή την ενεργοποίηση με τη McLaren αφού και οι δύο εταιρείες μας είναι πρωτοπόροι και προσπαθούμε να συνδεθούμε και με τη νεολαία.

Αυτή η συνεργασία θα μας καθοδηγήσει σε αυτό που θέλουν και αναζητούν οι πελάτες μας, οι αγορές και οι καταναλωτές που επιθυμούν αυτό το υψηλό πάθος των οκτανίων.»