Σάινθ: «Τα κάναμε όλα τέλεια»

Πανευτυχής ο πιλότος της Ferrari, Κάρλος Σάινθ, για τη νίκη του στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Σάινθ: «Τα κάναμε όλα τέλεια»

Ο Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ο Ισπανός πιλότος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη.

«Δεδομένων των περιορισμών που είχαμε με τη φθορά των ελαστικών, όλα είχαν να κάνουν με την προστασία τους στο πρώτο stint για να διασφαλίσω ότι θα φτάναμε στο στόχο που θέλαμε με κάθε τύπο γόμας.

Το όχημα ασφαλείας μας ανάγκασε να μπούμε στα πιτς νωρίτερα από όσο θέλαμε, και ήξερα ότι είχαμε μπροστά μας ένα μεγάλο stint με τη σκληρή γόμα. Χρειάστηκε να μειώσω το ρυθμό για να μην δώσω στον Νόρις μια ευκαιρία από ένα όχημα ασφαλείας ή από τη μέση γόμα, και όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Ήταν πολύ κλειστή η μάχη στο τέλος, αλλά δώσαμε στο Λάντο λίγο DRS για να τον βοηθήσουμε κι έτσι στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκπληκτικό συναίσθημα, εκπληκτικό τριήμερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη Ferrari που έκαναν αυτή την τεράστια προσπάθεια για να αλλάξουμε τα πράγματα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε φέτος, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα.

Αλλά αυτό το τριήμερο τα κάναμε όλα τέλεια. Ήμασταν άρτιοι στον αγώνα. Κάναμε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε, τα κάναμε τέλεια και φέραμε σπίτι μια νίκη για την οποία είμαι σίγουρος πως όλοι στην Ιταλία και στη Ferrari θα είναι περήφανοι και χαρούμενοι».