«Υπόθεση Καρλίτο» το grand prix της Σιγκαπούρης!

Ο Kάρλος Σάινθ και η Ferrari διέκοψαν το σερί των Φερστάπεν (10 σερί νίκες) και Red Bull (15) επικρατώντας στο grand prix της Σιγκαπούρης πετυχαίνοντας την πρώτη τους φετινή!

«Υπόθεση Καρλίτο» το grand prix της Σιγκαπούρης!

Ότι δεν είχε συμβεί στους 14 προηγούμενους αγώνες της σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 1 συνέβη στη Σιγκαπούρη!

H Red Bull δεν κέρδισε για πρώτη φορά και η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου των κατασκευαστών πήρε παράταση, αφού ο Κάρλος Σάινθ με τη Ferrari του είδε πρώτος την καρό σημαία.

Μάλιστα ο Ισπανός -που πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη καριέρας- τερμάτισε το σερί των 10 διαδοχικών νικών του παγκόσμιου πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν (που ξεκίνησε 10ος και τερμάτισε 6ος).

Ο Λάντο Νόρις και ο Λούις Χάμιλτον συμπλήρωσαν το βάθρο με τον Άγγλο ν' ανεβαίνει στον τελευταίο γύρο όταν υπό την πίεση του ο ομόσταυλος του Τζορτζ Ράσελ βγήκε εκτός πίστας, εγκαταλείποντας.

Μετά το πέρας του 15ου αγώνα της χρονιάς στη βαθμολογία των οδηγών, ο Φερστάπεν φυσικά παραμένει στην κορυφή με 374 πόντους, με τον ομόσταυλα του Πέρες (223) και τον Χάμιλτον (180) να ακολουθούν.

Στην κατάταξη των κατασκευαστών, η Red Bull βρίσκεται στην πρώτη θέση με 597 βαθμούς, η Mercedes είναι δεύτερη με 289 και ακολουθεί με 265 η Ferrari.

H KATATAΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ