Ανανεώνει με Μερσεντές ο Χάμιλτον

Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 δηλώνει χαρούμενος στην τωρινή του ομάδα και μένουν τα τυπικά για την ανανέωση του συμβολαίου του 

Ανανεώνει με Μερσεντές ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον όπως φαίνεται θα συνεχίσει την συνεργασία του με την Μερσεντές. Ο Βρετανός πιλότος δείχνει ικανοποιημένος από την γερμανική ομάδα ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να ανανεώσει πριν το Γκραν Πρι της Μελβούρνης(25/03). Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ άνετη, διότι στη Mερτσέντες γνωρίζουν ότι είμαι αφοσιωμένος σ’ εκείνους, και εκείνοι έχουν εκφράσει ότι είναι αφοσιωμένοι σ’ εμένα, οπότε και η διοίκηση, όσο κι εγώ είμαστε ήσυχοι.Το όλο θέμα αφορά μόνο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια να βρούμε κοινούς τόπους, και με τέτοιου είδους συμβόλαια θέλεις πάντοτε να βρίσκεις τρόπους να είσαι καλύτερος, και να παρέχεις καλύτερες υπηρεσίες. Και το αντίθετο: Πώς να αντλεί περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Αυτό είναι που συζητάμε, τώρα».

Όσο για το πιο μονοθέσιο είναι πιο γρήγορο είπε:

«Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η αναβάθμιση του μονοθεσίου της Ρέντ Μπουλ αξίζει δύο ως τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο».