Χάμιλτον για Μπότας: «Είναι φοβερός, τον βλέπω να κυκλοφορεί με σαγιονάρες!»

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ομόσταυλό του Βαλτέρι Μπότας.

Χάμιλτον για Μπότας: «Είναι φοβερός, τον βλέπω να κυκλοφορεί με σαγιονάρες!»

Ο Λιούις Χάμιλτον έσταξε... μέλι για τον πρώην ομόσταυλό του στη Mercedes-AMG, Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του ως πιλότος της Alfa Romeo. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 για τον Φινλανδό:

«Ο Βάλτερι είναι φοβερός. Τον βλέπω να κυκλοφορεί με σαγιονάρες… το μαύρισμά του γύρω από τις κάλτσες. Είναι πολύ ωραίο να τον βλέπω τόσο χαρούμενο, να βγάζει προς τα έξω τον πραγματικό του εαυτό και να ξέρει τι θέλει. Για όλους, το να βρεις τον εαυτό σου είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να κάνεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο εκτός πίστας. Εύχομαι στον Βάλτερι τα καλύτερα».

Παράλληλα, ο Βρετανός πολυπρωταθλητής, τόνισε πως είναι σημαντικό για όλους τους οδηγούς να έχουν καλή ψυχική υγεία:

«Πιστεύω πως η καλή ψυχική υγεία κάνει καλό σε όλους τους οδηγούς. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά, ταξιδεύουμε πολύ, είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας για πολύ καιρό και υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Τι κάνεις όμως για να βρίσκεις ελεύθερο χρόνο και να είσαι χαρούμενος; Αυτό πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ψυχική υγεία του καθένα μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε εμείς οι οδηγοί πως κάνουμε πράγματα που αγαπάμε».