Φερστάπεν για Αλόνσο: «Ελπίζω να είναι στην διεκδίκηση του τίτλου»

O Μαξ Φερστάπεν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον εκπληκτικό αγώνα του Φερνάντο Αλόνσο με την Aston Martin στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του ο Ισπανός οδηγός να βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου.

Φερστάπεν για Αλόνσο: «Ελπίζω να είναι στην διεκδίκηση του τίτλου»

Ο Φερνάντο Αλόνσο είχε καταστήσει σαφές από την Pre-Season πως την φετινή σεζόν της Formula 1 η Aston Martin δεν θα είναι για ακόμη μια χρονιά ένας απλός παρατηρητής, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το πρώτο κιόλας Grand Prix της χρονιάς, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση και ανέβηκε στο πόντιουμ για πρώτη φορά μετά το 2021.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μπαχρέιν ανέβηκε ο Μαξ Φερστάπεν, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2022 σε δηλώσεις του να πλέκει το εγκώμιο του Ισπανού πρώην οδηγού της Ferrari, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον δει να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull:

«Ελπίζω πως ο Φερνάντο θα είναι επίσης στη μάχη για το πρωτάθλημα. Για πολλά χρόνια δεν υπήρχε η πιθανότητα να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Είμαι χαρούμενος για τη θέση που βρίσκεται μετά τον πρώτο αγώνα. Στην Aston Martin θέλουν να κερδίσουν, απέκτησαν πολύ καλό προσωπικό και τα πράγματα θα γίνουν γι’ αυτούς ακόμη καλύτερα.

Φέτος θα είναι δύσκολο να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Όμως η δυνατότητα για νίκες είναι σίγουρα στο τραπέζι. Έχω υπάρξει κι εγώ στη θέση αυτή, να τερματίζεις 20 με 40 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, αλλά παρ' όλα αυτά να κερδίζεις Grand Prix εντός της σεζόν. Υπάρχουν κάποιες πίστες που ταιριάζουν πολύ στο μονοθέσιο που έχεις. Σίγουρα έχουν ένα πολύ δυνατό πακέτο και φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα κάνουν».