Formula 1: Συμμετέχει κανονικά στο Grand Prix του Μπαχρέιν ο Στρολ

Ο Λανς Στρολ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τον κόσμο πως έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στο Μπαχρέιν.

Formula 1: Συμμετέχει κανονικά στο Grand Prix του Μπαχρέιν ο Στρολ

Χαμόγελα στην Άστον Μάρτιν ενόψει του Grand Prix στο Μπαχρέιν!

Ο οδηγός της βρετανικής ομάδας, Λανς Στρολ, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον καρπό -είχε τραυματιστεί μετά από πτώση από το ποδήλατο του- και θα παρευρεθεί κανονικά στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

Ο Στρολ μετά τον τραυματισμό του δήλωσε:

«Ήταν απογοητευτικό που δεν ήμουν στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές και απογοητεύτηκα που τις έχασα. Ωστόσο, δεδομένου του τραυματισμού στον καρπό μου, η ομάδα και εγώ αισθανθήκαμε ότι ήταν καλύτερο να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση μου, ώστε να είμαι έτοιμος για αυτό το Σαββατοκύριακο και τη μεγάλη σεζόν που έρχεται

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα της F1 για την υποστήριξη και την ιδιωτικότητά της, καθώς και την ομάδα που βοήθησε στην ανάρρωσή μου. Τώρα είμαι έτοιμος να σκύψω το κεφάλι μου και να συγκεντρωθώ στον αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που πραγματικά ανυπομονώ»