Formula 1: Ο Χάμιλτον πήρε και το GP της Σιγκαπούρης

Ο Βρετανός πήρε την νίκη στην Σιγκαπούρη αφήνοντας δεύτερο τον Φερστάπεν και τρίτο τον Φέτελ.

Formula 1: Ο Χάμιλτον πήρε και το GP της Σιγκαπούρης

Ο Λιούις Χάμιλτον μετά την χθεσινή του pole position στις κατατακτήριες δοκιμές πήρε την νίκη και στον αγώνα της Σιγκαπούρης ξεφεύγοντας και άλλο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, με την διαφορά τους να φτάνει τους σαράντα βαθμούς.

Ο Βρετανός πιλότος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην εκκίνηση κρατώντας την θέση του εν αντιθέσει με τον Μαξ Φερστάπεν που αν και δεύτερος έχασε την θέση του από τον Φέτελ που τον προσπέρασε.

Την πρώτη αλλαγή ελαστικών την έκανε η «σκουντερία» βάζοντας ultrasoft κάτι που δυσανασχέτησε τον Φέτελ που αναγκάστηκε να κόψει από νωρίς τον ρυθμό του για να μην χρειαστεί άλλο πιτ-στοπ.Αντίθετα η Μercedes που διάλεξε τα soft νίκησε στο κομμάτι της στρατηγικής πανηγυρίζοντας άλλη μία επικράτηση. Όσον αφορά την Red Bull ο Φερστάπεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση τερματίζοντας δεύτερος μπροστά από τον Φέτελ.

Στην μάχη της τέταρτης θέσης νικητής βγήκε ο Μπότας με τον Ράικονεν να έρχεται πέμπτος και τον Ρικιάρντο έκτος. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Αλόνσο,Σάινθ,Λεκλέρκ και Χούλκεμπεργκ.