Η πόρτα της Ferrari είναι ανοιχτή για τον Μικ Σουμάχερ

O επικεφαλής της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ένταξης του Μικ Σουμάχερ γιο του Μίκαελ στην ομάδα της «σκουντερία».

Η πόρτα της Ferrari είναι ανοιχτή για τον Μικ Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποτελεί έναν από τους θρύλους της Formula 1 και της Ferrari καθώς έχει πανηγύρισε επτά πρωταθλήματα με πέντε εξ'αυτών να είναι με τα χρώματα της «σκουντερία». Ο γιος του Μικ, άμεσα επηρεασμένος από την επιτυχημένη καριέρα του πατέρα του αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του και να στραφεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος Γερμανός δοκιμάζει τις δυνατότητες του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φόρμουλα 3.Ο μικρός Σουμάχερ επικράτησε την περασμένη εβδομάδα και στους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στο Νίρμπουργκρινγκ για λογαριασμό της Prema Theodore Racing και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον Ντάνιελ Τίκτουμ στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών, ενώ απομένουν δύο γύροι για το τέλος της σεζόν.

Με αφορμή τις επιδόσεις του νεαρού οδηγού, ο διευθυντής της Ferrari,Μαουρίτσιο Αριβαμπένε δήλωσε πως ο Μικ θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα.

Αναλυτικά υποστήριξε:

«Τα πρόσφατα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και του εύχομαι μια σπουδαία καριέρα. Με ένα όνομα σαν αυτό, το οποίο έγραψε μεγάλες σελίδες της ιστορίας της Ferrari, η πόρτα του Μαρανέλο είναι πάντα ανοιχτή, φυσικά. Αυτή είναι μια οικογενειακή απόφαση, εννοώ μια απόφαση της οικογένειας Σουμάχερ. Όμως, αφήστε τα παιδιά να περάσουν καλά.

Πάντα επαναλαμβάνω το εξής: "Να είστε συγκεντρωμένοι, αλλά στο μεταξύ να περνάτε καλά και να εξελίσσεστε αργά, αλλά σίγουρα και τότε θα δούμε για το μέλλον".