Χάμιλτον: «Τεράστια ώθηση η νίκη στη Βραζιλία - Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα!»

O Λιούις Χάμιλτον δήλωσε πανευτυχής για τη νίκη της Mercedes στο Grand Prix της Βραζιλίας, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Χάμιλτον: «Τεράστια ώθηση η νίκη στη Βραζιλία - Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα!»

Ύστερα από μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη Mercedes, η πρόσφατη νίκη στη Βραζιλία έχει σκορπίσει εύλογα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας των Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον. Οι δύο πιλότοι έκαναν το «1-2» στο συγκεκριμένο Grand Prix, με τον Βρετανό οδηγό να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της σεζόν στη Formula 1.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι που πήραμε τη νίκη στη Βραζιλία. Ήταν μία τεράστια ώθηση για την ομάδα. Πηγαίνοντας στο χειμώνα, η ομάδα ξέρει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει στον τομέα της εξέλιξης. Είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συνοχή και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο Χάμιλτον: «Η βελτίωσή μας είναι φοβερό σημάδι. Για μία μεγάλη περίοδο δεν μπορούσαμε ούτε να κατανοήσουμε τα προβλήματά μας για να τα λύσουμε. Ήταν πολύ δύσκολο, διότι προσπαθούσαμε συνεχώς και όλο και κάτι επιπλέον προέκυπτε. Είχαμε πολλά προβλήματα. Οπότε το να φτάσουμε στο σημείο να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε όμως τι χρειαζόμαστε και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά το χειμώνα».