Ράσελ: «Δεν περίμενα να έχω τέτοιο ρυθμό»

Η επιτυχία του 24χρονου που παράλληλα αποτελεί και την πρώτη φετινή νίκη της Mercedes-AMG Petronas, ήρθε μετά από συναρπαστική μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν.

Ράσελ: «Δεν περίμενα να έχω τέτοιο ρυθμό»

Ο Τζορτ Ράσελ είδε πρώτος την καρό σημαία στο Sprint Race του Ιντερλάγκος. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes θα εκκινήσει πρώτος στον αγώνα της Κυριακής (πρότελευταιο της σεζόν) και πήρε το μάξιμουμ των οκτώ πόντων.

Η επιτυχία του 24χρονου που παράλληλα αποτελεί και την πρώτη φετινή νίκη της Mercedes-AMG Petronas, ήρθε μετά από συναρπαστική μάχη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν.

Μετά την ολοκλήρωση των 24ων γύρων, ο Ράσελ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: «Είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να έχω τέτοιο ρυθμό. Καταδεικνύει τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει όλοι στην ομάδα και την πρόοδο που έχουμε σημειώσει, ειδικά στους τελευταίους τρεις αγώνες. Από το Όστιν και μετά, η αίσθηση του μονοθεσίου είναι εξαιρετική. Δεν ξέρω πως θα ήταν η μάχη αν ο Max είχε τη μαλακή γόμα ελαστικών αλλά όπως και να έχει, νιώθω υπέροχα που στέκομαι εδώ».