Formula 1: H Ferrari ετοιμάζει αναβαθμίσεις για να σώσει... ο,τι σώζεται

Μετά και την ήττα μέσα στην Μόντσα, η Scuderia Ferrari σχεδιάζει την αντεπίθεσή της και ετοιμάζει σημαντικά πακέτα αναβαθμίσεων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Formula 1: H Ferrari ετοιμάζει αναβαθμίσεις για να σώσει... ο,τι σώζεται

Μπορεί η F1-75 να έκλεψε την παράσταση στο ξεκίνημα της σεζόν στα χέρια των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Red Bull Racing βρήκε τα πατήματά της και πήρε τον αέρα από τη Scuderia Ferrari, την ξεπέρασε σε δυναμική και πλέον ετοιμάζεται για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της Formula 1.

Όπως αναφέρει η ιταλική έκδοση του motorsport, η ομάδα του Μαρανέλο πλέον δεν κοιτάζει το πρωτάθλημα, αλλά στοχεύει στο να διακόψει το σερί του Φερστάπεν. Για να ολοκληρώσει τη σεζόν με θετικό τρόπο, η Ferrari προετοιμάζει δύο αναβαθμίσεις για τους τελευταίους έξι αγώνες. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στο ιταλικό εργοστάσιο έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν, όμως η επιστροφή στις επιτυχίες εντός του 2022 είναι ένας σημαντικός στόχος.

Την πρώτη αναμένεται να την δούμε στον επόμενο κι όλας αγώνα, το Grand Prix Σιγκαπούρης, με την F1-75 να εφοδιάζεται με νέο πάτωμα και νέες πτέρυγες. Η Μαρίνα Μπέι επιστρέφει για πρώτη φορά από το 2019 στο καλεντάρι της Formula 1, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να είναι ο τελευταίος νικητής.

Η δεύτερη αναβάθμιση αναμένεται να έρθει στο Grand Prix Μεξικού αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τομέας εξέλιξης. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται εντός του budget cap και αυτό της επιτρέπει να το αξιοποιήσει ώστε να βελτιστοποιήσει την εξέλιξη του μονοθεσίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, στο πλαίσιο του Grand Prix Ιταλίας είχε δηλώσει πως θέλει η ομάδα του να κερδίσει όλους τους εναπομείναντες αγώνες.