Φερστάπεν: «Τώρα ξεκινάει η χρονιά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ολλανδός πιλότος, Μαξ Φερστάπεν μετά τη νίκη του στην Σαουδική Αραβία. 

Φερστάπεν: «Τώρα ξεκινάει η χρονιά»

Στην πίστα της Σαουδικής Αραβίας νικητής αναδείχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν. Μετά την «παγωμάρα» στην πρεμιέρα που τέθηκε νοκ-άουτ, επέστρεψε δυνατός και κατέκτησε την 1η θέση, δίνοντας γερή μάχη μέχρι τέλους με τον Σαρλ Λεκλέρ.

Ο Ολλανδός έδωσε μία μεγάλη μάχη απέναντι στον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το Μπαχρέιν, κατάφερε να τον περάσει και να πάρει πρώτος την καρό σημαία.

Μετά το τέλος του GP Σαουδικής Αραβίας, ο πολύπειρος οδηγός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νίκη του και δήλωσε πως τώρα η χρονιά ξεκινάει για τον ίδιο και την ομάδα του: «Ήταν πολύ δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας. Παλέψαμε σκληρά για τις πρώτες θέσεις και κοιτάζαμε πάντα το τέλος του αγώνα. Εκείνοι ήταν γρήγοροι στις στροφές, εμείς γρήγοροι στις ευθείες.

Τα ελαστικά είχαν περιορισμένη φθορά σε αυτή την πίστα και στο τέλος νομίζω πως είχαμε καλύτερο ρυθμό. Δεν ήταν εύκολο, κάναμε και κολπάκια στην τελευταία στροφή αλλά εν τέλει πέρασα μπροστά. Στον τελευταίο γύρο είχαμε την κίτρινη σημαία, δεν ήξερα πόσο να πιέσω, ήταν δύσκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος, τώρα ξεκινάει η χρονιά μας»