Χάμιλτον: «Πιο γρήγορες Ferrari και Red Bull, δε νομίζω να διεκδικήσουμε νίκες όπως είμαστε τώρα»

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχθηκε ότι η νέα Mercedes δεν είναι το γρηγορότερο μονοθέσιο στη Formula 1 αυτή τη στιγμή, χαμηλώνοντας τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν.

Χάμιλτον: «Πιο γρήγορες Ferrari και Red Bull, δε νομίζω να διεκδικήσουμε νίκες όπως είμαστε τώρα»

Συγκρατημένος και σχετικά απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον σε δήλωσή του το Σάββατο (12/3), σχετικά με το νέο μονοθέσιο της Mercedes ενόψει της καινούργιας σεζόν στη Formula 1.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, ο οποίος έμεινε δεύτερος την ύστατη ώρα από τον Μαξ Φερστάπεν στο πρωτάθλημα του 2021, ήταν ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τη νέα Mercedes, καθώς παραδέχθηκε ότι επί του παρόντος τα μονοθέσια της Ferrari και της Red Bull είναι πιο γρήγορα.

«Είναι πολύ νωρίς για σκέψεις σχετικά με το πρωτάθλημα, όμως προς το παρόν δεν νομίζω ότι θα διεκδικούμε νίκες», είπε αρχικά ο Χάμιλτον, ο οποίος μέχρι πριν από μερικούς μήνες σκεφτόταν να μη λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του 2022.

«Δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι. Η Ferrari φαίνεται να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο και ακολουθεί πιθανότατα η Red Bull και μετά εμείς ή η McLaren. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στην κορυφή».

Και συμπλήρωσε ο Χάμιλτον: «Έχουμε πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές, οι οποίες δεν λύνονται μέσα σε μία εβδομάδα. Θα πάρουν λίγο περισσότερο. Έχω πληροφορηθεί ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης στην ταχύτητα».