Έκλεστον: «Ο Χάμιλτον δεν θα τρέξει την επόμενη χρονιά»

Την άποψη ότι ο Λιούις Χάμιλτον δεν πρόκειται να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Formula 1 εξέφρασε ο Μπέρνι Έκλεστον.

Έκλεστον: «Ο Χάμιλτον δεν θα τρέξει την επόμενη χρονιά»

Η απογοήτευση του Λιούις Χάμιλτον για το γεγονός ότι έχασε το πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1 στον τελευταίο γύρο του Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι είναι δεδομένη και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Βρετανού πιλότου δίνουν και παίρνουν.

Ο ίδιος δεν κρύβει την απελπισία του, καθώς πέρα από το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει σε πουθενά δημόσια, αρχικά σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τη Formula 1, ενώ πλέον δεν ακολουθεί απολύτως κανέναν.

Οι εικασίες πιθανής απόσυρσής του από το άθλημα όλο και φουντώνουν, κάτι που ενίσχυσε με τη συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Blick» και ο Μπέρνι Έκλεστον. Ο 91χρονος πια επιχειρηματίας, τόνισε ερωτηθείς για τον Χάμιλτον:

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (σ. Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά.

Νομίζω όμως ότι ο Λούις αποσύρεται ή ότι δεν θα τρέξει τη χρονιά που έρχεται. Η απογοήτευσή του στο Άμπου Ντάμπι ήταν πολύ μεγάλη, και τον καταλαβαίνω»