Formula 1: Στο πλευρό του Χάμιλτον οι οπαδοί

Οι θαυμαστές του Λιούις Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι και να αφαιρεθεί ο τίτλος από τον Φερστάπεν

Formula 1: Στο πλευρό του Χάμιλτον οι οπαδοί

Η σεζόν στην Formula 1 μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά υπάρχουν ακόμη έντονες αντιδράσεις από αρκετούς, θεωρώντας πως αυτό το φοβερό και δραματικό φινάλε δεν ήταν δίκαιο.

Οι άνθρωποι της Mercedes έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους ανοιχτά το τελευταίο διάστημα, με τον Τότο Βολφ να είναι ο πρωτοστάτης στις διαμαρτυρίες και γενικότερα να βγαίνει μια δυσαρέσκεια.

Μάλιστα ανέλαβαν οι οπαδοί του Χάμιλτον να εκφράσουν τη δικιά τους δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία.

Συγκεκριμένα, μέσω ιστοσελίδας έχουν βάλει στόχο να συγκεντρώσουν 75 χιλιάδες υπογραφές, ώστε να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του τελευταίου Grand Prix της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι που στέρησε τον τίτλο στον Βρετανό πιλότο και το έδωσε στον Μαξ Φερστάπεν.

Ήδη οι υπογραφές είναι περισσότερες από 50 χιλιάδες, με τον στόχο να... πλησιάζει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έχουν όλα επικυρωθεί από τη Formula 1.