Σύζυγος Σουμάχερ: «Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά είναι ακόμη εδώ»

Στο ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ, μίλησε και η σύζυγος του Γερμανού.

Σύζυγος Σουμάχερ: «Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά είναι ακόμη εδώ»

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15/9, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Σε μια από τις σπάνιες τοποθετήσεις της, η σύζυγός του, Κορίνα, μίλησε για τον 52χρονο Γερμανό.

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 παραμένει κλινήρης, στο σπίτι του, μετά το ατύχημα που είχε, κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013 στις γαλλικές Άλπεις.

Έκτοτε οι πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του είναι με το ...σταγονόμετρο (και συνήθως διαψεύδονται από την οικογένεια του), καθώς φέρεται να προσπαθεί να ανακτήσει τις πνευματικές και σωματικές του λειτουργίες μετά το χτύπημα το κεφάλι του.