Mercedes: Ανανέωσε έως το 2023 ο Χάμιλτον

Η Mercedes ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιούις Χάμιλτον για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Mercedes: Ανανέωσε έως το 2023 ο Χάμιλτον

Το μονοθέσιο της Mercedes για ακόμα δύο χρόνια θα οδηγεί ο Λιούις Χάμιλτον καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές. Επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί, με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή να δηλώνει μεταξύ άλλων ενθουσιασμένος.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως έχουν περάσει 9 χρόνια όπου συνεργάζομαι με αυτή την καταπληκτική ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω μαζί τους για ακόμα δύο χρόνια. Έχουμε κατακτήσει πολλά μαζί και έχουμε ακόμα αρκετά μπροστά μας εντός και εκτός πίστας. Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμον που η Mercedes με έχει στηρίξει στη προσπάθεια μου για την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας στο σπορ. Ευχαριστώ τους πάντες στη Mercedes που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να γίνουν όλες οι επιτυχίες μας πραγματικότητα και φυσικά τη διοίκηση που πίστεψε σε εμένα. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, η οποία είναι συναρπαστική και ανυπομονώ να τα κατακτήσω όλα με τη Mercedes».

Με τη γερμανική ομάδα ο Βρετανός έχει πανηγυρίσει έξι πρωταθλήματα, ενώ θέλει ακόμα ένα για να γίνει ο πρώτος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 με οκτώ πρωταθλήματα. Πλέον μένει να δούμε εάν ο Βάλτερι Μπότας θα κρατήσει την άλλη θέση οδηγού της Mercedes. Το συμβόλαιο του Φινλανδού ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν και οι εμφανίσεις του έχουν προβληματίσει τους πρωταθλητές, οι οποίοι βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική του Τζορτ Ράσελ της Williams.