Williams: Ξυπνά μνήμες από το παρελθόν το νέο της μονοθέσιο (vid)

Το νέο μονοθέσιο της Williams θυμίζει αρκετά εκείνο του 1992 τότε που η βρετανική ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια της Formula 1 με τον Νάιτζελ Μάνσελ.

Williams: Ξυπνά μνήμες από το παρελθόν το νέο της μονοθέσιο (vid)

To μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στη Formula 1 του 2021 παρουσίασε η ομάδα της Williams. Η FW14B θυμίζει εξωτερικά το μονοθέσιο του 1992, τότε που οι Βρετανοί είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα με οδηγό τον Νάιτζελ Μάνσελ.

Haas: Το νέο μονοθέσιο των Σουμάχερ και Μάζεπιν (vid)

Όσον αφορά το εσωτερικό κομμάτι ο νέος κινητήρας αναμένεται καλύτερος σε σχέση με τον περσινό, ενώ υπάρχουν και αναβαθμίσεις τόσο στην αεροδυναμική, όσο και στην ανάρτηση.

Mercedes: Το νέο μονοθέσιο των πρωταθλητών (vid)

Στόχος της Williams είναι να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος και να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες έχοντας για οδηγούς τον Τζορτζ Ράσελ και τον Νίκολας Λατίφι.

Aston Martin: Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο (vid)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Φτιάξαμε μια νέα εμφάνιση για το μονοθέσιο του 2021, που αναφέρεται στο παρελθόν μας και διατηρεί το πνεύμα και το κίνητρο που βρίσκεται μέσα στον πυρήνα του DNA της Williams. Παράλληλα σηματοδοτεί την επιθυμία μας να επανέλθουμε στο προσκήνιο. Αυτό το ταξίδι μόλις ξεκινάει για εμάς και υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις πίστες».