Aston Martin: Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο (vid)

Το νέο της μονοθέσιο με όνομα, ΑMR21, παρουσίασε η Aston Martin ενόψει του πρωταθλήματος της Formula 1.

Aston Martin: Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο (vid)

Συνέχεια στις παρουσιάσεις των μονοθεσίων για τη νέα σεζόν της Formula 1 έδωσε η Aston Martin.

H βρετανική ομάδα επιστρέφει φέτος στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ ως κατασκευάστρια και όχι απλά ως μία ομάδα παροχής κινητήρων. Πίσω από το τιμόνι της νέας AMR21 θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Λανς Στρολ.

Ο Γερμανός πρωταθλητής μετά την άδοξη θητεία του στη Ferrari άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και πλέον θα οδηγεί για πρώτη φορά μονοθέσιο με κινητήρα από την πατρίδα του.

Ο πρόεδρος της ομάδας και πατέρας του Λανς Στρολ, Λόρενς, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Η επιστροφή του ονόματος Aston Martin στη Formula 1, που έρχεται σε αντίθεση με μια τόσο πολύχρωμη και δυναμική ιστορία στο άθλημα, είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για όλους εμάς που ασχολούμαστε με αυτή την υπέροχη βρετανική μάρκα σπορ αυτοκινήτων. Το grid της Formula 1 είναι το σωστό μέρος για την Aston Martin. Εκεί πρέπει να είναι αυτή η μάρκα και ξέρω ότι αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας των αγώνων μας θα είναι απίστευτα συναρπαστικό για τους οπαδούς της Aston Martin και το άθλημα της F1 σε όλο τον κόσμο».