Formula 1: Το νέο μονοθέσιο της Alpha Tauri (vid)

H Alpha Tauri παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1 σε περίπου ένα μήνα. 

Formula 1: Το νέο μονοθέσιο της Alpha Tauri (vid)

Το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει τη νέα σεζόν στη Formula 1 παρουσίασε η Alpha Tauri. Η θυγατρική ομάδα της Red Bull στοχεύει στη συνέχιση των πολύ καλών της εμφανίσεων με μπροστάρη τον Πιέρ Γκασλί ο οποίος την περασμένη χρονιά πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

McLaren: Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο (vid)

Η ΑΤ02 όπως ονομάζεται ακριβώς το νέο μονοθέσιο, δεν έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρσι ενώ δεν αναβαθμίστηκε στην ανάρτηση όπως συμβαίνει με το αντίστοιχο της Red Bull.

Formula 1: Αποφασίστηκε το «πάγωμα» της εξέλιξης των κινητήρων

«Έχουμε ξοδέψει αρκετές ώρες δουλειάς για να ανακτήσουμε το χάσιμο της αεροδυναμικής ως αποτέλεσμα των νέων αλλαγών στους κανονισμούς, ενώ επίσης εστιάσαμε στην αύξηση και στην βελτίωση του αεροδυναμικού πακέτου του μονοθέσιου. Αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί και κατά την διάρκεια της σεζόν, με το κομμάτι των αλλαγών μεταξύ του 2021 και 2022 να επανεξετάζεται και να προσαρμόζεται καθώς απαιτείται η μέγιστη ισορροπία και των δύο σημείων προγραμμάτων», δήλωσαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ομάδας.

Formula 1: Έρχονται οι πρώτες παρουσιάσεις των μονοθεσίων της νέας χρονιάς

Εκτός του Γκασλί χρέη οδηγού θα εκτελέσει και ο Γιούκι Τσουνόντα, με τον Ιάπωνα να έρχεται κατευθείαν από τη Formula 2 στην οποία τερμάτισε τρίτος. Ο 20χρονος πιλότος αντικατέστησε τον Ντάνιελ Κβίατ.