Formula 1: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Αλόνσο

Όπως ενημέρωσε η Alpine ο Φερνάντο Αλόνσο χειρουργήθηκε επιτυχημένα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του. 

Formula 1: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Αλόνσο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο που έκανε στο σαγόνι του ο Φερνάντο Αλόνσο έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Όπως ανακοίνωσε η Alpine ο Ισπανός πιλότος δεν παρουσίασε κάποια επιπλοκή στην επέμβαση και θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο για άλλες δύο ημέρες.

Φόρμουλα 1: Ο Αλόνσο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο (pic)

Αν και στην αρχή υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην έναρξη της φετινής σεζόν η ομάδα του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή διέψευσε τα σενάρια τονίζοντας πως θα είναι σε θέση να δώσει το παρών στο εναρκτήριο Grand Prix της Formula 1 στο Μπαχρέιν αλλά και στα δοκιμαστικά που θα προηγηθούν το διήμερο 12-14 Μαρτίου.

Φόρμουλα 1: «Ο Αλόνσο έσπασε το σαγόνι του»

Όσον αφορά το συμβάν ο Αλόνσο την ώρα που έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να υποστηρίζει στην έκθεση της αστυνομίας πως δεν είδε τον Ισπανό, στην προσπάθεια του να μπει στην είσοδο του πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τις Αρχές ο 39χρονος πρωταθλητής δεν έχει ευθύνη για το άτυχο γεγονός.

Θυμίζουμε πως ο Αλόνσο επιστρέφει φέτος στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά την απόσυρση του πριν από τρία χρόνια. Ο έμπειρος οδηγός θα βρεθεί και πάλι στη Renault η οποία θα ονομάζεται από εδώ και πέρα Alpine.