Χάμιλτον: «Μετά από τρία αρνητικά τεστ, ξύπνησα με ήπια συμπτώματα»

Ο Λούις Χάμιλτον μίλησε για τα συμπτώματα που έχει από τον κορονοϊό.

Χάμιλτον: «Μετά από τρία αρνητικά τεστ, ξύπνησα με ήπια συμπτώματα»

Για τα συμπτώματα που έχει αλλά και τα συναισθήματα που του προκάλεσε η γνωστοποίηση της είδησης πως είναι θετικός στον κορονοϊό, μίλησε ο Λουίς Χάμιλτον.

Θετικός στον κορονοϊό ο Χάμιλτον

Αναλυτικά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ανέφερε:

«Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καταρρακωμένος που δεν θα τρέξω αυτό το τριήμερο. Από τότε που ξεκινήσαμε τη σεζόν τον Ιούνιο, είχαμε συζητήσει πολλές φορές με την ομάδα μου ποιες προφυλάξεις θα πρέπει να πάρουμε προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς. Δυστυχώς, αν και βγήκαν τρία αρνητικά τεστ το Σαββατοκύριακο, ξύπνησα χθες το πρωί και είχα ήπια συμπτώματα. Ζήτησα να μου γίνει ένα ακόμη τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Αμέσως μπήκα σε περιορισμό για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Η προτεραιότητα που έχω τώρα είναι να ακολουθήσω το πρωτόκολλο, τις συμβουλές που θα μου δώσουν οι ειδικοί και όλα όσα χρειάζονται για να προστατέψω τους υπόλοιπους. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι προσέχουμε τον εαυτό μας. Είμαι πολύ τυχερός που αισθάνομαι μια χαρά. Ο κορονοϊός μου προκαλεί μόνον ήπια συμπτώματα και θα κάνω ο,τι μπορώ μέσα σε αυτές τις μέρες για να παραμείνω υγιής και σε φόρμα»!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας