Γκροζάν: Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο μετά το τρομακτικό ατύχημα (vid)

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του έδωσε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Ρομέν Γκροζάν. 

Γκροζάν: Το μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο μετά το τρομακτικό ατύχημα (vid)

Φθηνά τη γλύτωσε ο Ρομέν Γκροζάν έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο του στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Grand Prix Μπαχρέιν: Νίκη για Χάμιλτον στη σκιά του σοβαρού ατυχήματος του Γκροζάν (vid)

Ο Γάλλος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και έστειλε το δικό του μήνυμα ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση του. Μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει την παρουσία του halo, το οποίο του έσωσε εν τέλει τη ζωή.

Grand Prix Μπαχρέιν: Τρομακτική εκκίνηση, τυλίχθηκε στις φλόγες η Haas του Γκροζάν (vid)

Ο πιλότος της Haas ήταν αρνητικός στην εφαρμογή του κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος. Εμφανώς ταλαιπωρημένος και με δεμένα τα χέρια του λόγω των εγκαυμάτων που έχει υποστεί δήλωσε: «Πριν μερικά χρόνια ήμουν εναντίον του halo, όμως χωρίς εκείνο δεν θα μπορούσα σήμερα να σας μιλάω. Γι' αυτό, ευχαριστώ! Ευχαριστώ όλους τους βοηθούς στην πίστα και στο νοσοκομείο. Ελπίζω, να μπορέσω να απαντήσω σύντομα στα μηνύματά σας και να σας ενημερώσω, πως είμαι».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Haas, Γιάνικ Στάινερ, υποστήριξε: «Έχει διαύγεια πνεύματος και είναι καλά. Εμένα προσωπικά μου είπε, ότι νιώθει καλά. Θα έλεγα ότι βρισκόταν σε καλή διάθεση και ήταν χαρούμενος. Τώρα θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο, όταν θα μιλήσουμε με τους γιατρούς».