Ματαιώθηκαν τα δοκιμαστικά στο Νίρμπουργκρινγκ

Ο άστατος καιρός και η ομίχλη υποχρέωσαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν τα Free Practice της σημερινής ημέρας στο γερμανικό Grand Prix

Ματαιώθηκαν τα δοκιμαστικά στο Νίρμπουργκρινγκ

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Γερμανία προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στους διοργανωτές του Grand Prix στο Νίρμπουργκρινγκ.

Συγκεκριμένα είχε βροχή, ομίχλη, χαμηλή θερμοκρασία σε πίστα και ατμόσφαιρα με συνέπεια να ματαιωθούν το Free Practice 1 και το Free Practice 2 στο Νίρμπουργκρινγκ το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής.

Το ελικόπτερο ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πετάξει και οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκο, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διακομιδή ενός τραυματία στο νοσοκομείο.

Έτσι, οι οδηγοί της Formula 1 θα έχουν το πρωί του Σαββάτου μόλις μία ευκαιρία για να δοκιμάσουν τα μονοθέσιά τους πριν από τις κατατακτήριες δοκιμές του Eifel Grand Prix, με μεγάλους άτυχους τον Μικ Σουμάχερ και τον Κάλουμ Άιλοτ που θα έτρεχαν με την Alfa Romeo και την Haas αντίστοιχα.

Οι δύο οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν όπως όλα δείχνουν μέχρι το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, για να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα μονοθέσιά τους στο υψηλότερο επίπεδο.