Ακόμα πιο σπορ το ανανεωμένο CUPRA Ateca

Η SEAT παρουσίασε το ανανεωμένο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Ateca και σήμερα αποκαλύπτει την αναβαθμισμένη κορυφαία του έκδοση, την CUPRA Ateca.

Ακόμα πιο σπορ το ανανεωμένο CUPRA Ateca

Πριν από μία εβδομάδα, η SEAT παρουσίασε το ανανεωμένο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Ateca και σήμερα αποκαλύπτει την αναβαθμισμένη κορυφαία του έκδοση, την CUPRA Ateca, με τα ακόμα πιο τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο CUPRA Ateca παρουσιάζεται με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μάσκα και φωτιστικά σώματα, τα οποία ενισχύουν περεταίρω την πολύ δυναμική του εμφάνιση. Επίσης, διαθέτει και νέο σχέδιο στις ζάντες αλουμινίου με διχρωμία ανθρακί – μπρονζέ. Η χάλκινη απόχρωση συναντάται ακόμα στις δαγκάνες των φρένων (με τους διάτρητους δίσκους εμπρός) και στα λογότυπα της φίρμας, στη μάσκα και στο πίσω καπό. Τον σπορ χαρακτήρα του τονίζουν με την σειρά τους οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης με την υπογραφή της Akrapovic, καθώς και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου CUPRA Ateca ξεχωρίζει το νέο τιμόνι και το πιο σύγχρονο σε εμφάνιση σε λειτουργίες σύστημα infotainment με την οθόνη των 9,25 ιντσών, σε συνδυασμό με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών. Φυσικά, ο εξοπλισμός του είναι πληρέστατος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Το ανανεωμένο CUPRA Ateca εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής, οποίος σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG και με σύστημα τετρακίνησης 4Drive προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 247 χλμ./ώρα. Επιπλέον, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα προφίλ οδήγησης Κανονικό, Σπορ, Ατομικό, σε Χιόνι, Off-Road και φυσικά CUPRA.

Πηγή: autogreeknews.gr