Ο Φέτελ και τα βιντεοπαιχνίδια

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν ήταν ποτέ λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ηλεκτρονικών ή διαδικτυακών παιχνιδιών.

Ο Φέτελ και τα βιντεοπαιχνίδια

Η πανδημία του κορονοϊού και ο κατ΄ οίκον περιορισμός, άλλαξε τις... συνήθειες ακόμη και αυτού του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Αν και ο 32χρονος οδηγός της Ferrari εξακολουθεί να μην μπαίνει στον πειρασμό για αναρτήσεις στο twitter ή στο Instagram, έχει αποκτήσει μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών και συχνά-πυκνά αντιμετωπίζει στην οθόνη της τηλεόρασης του, τον Μονεγάσκο, Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος είναι «ειδικός» στους εικονικούς αγώνες.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσομοιωτή, μέχρι πριν από μερικές μέρες. Δεν το σκέφθηκα ποτέ, γιατί δεν είχα την ευκαιρία», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός πιλότος και πρόσθεσε: «Είχα ακούσει πολλά πράγματα γι 'αυτό και σκέφθηκα ότι θα μπορούσα να το αποκτήσω και να το δοκιμάσω, αλλά πρέπει να το ρυθμίσω σωστά. Νομίζω ότι είναι κάτι περισσότερο για να διασκεδάσω.

Μεγάλωσα με κάποια πράγματα και έπαιζα κάποια παιχνίδια, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αφού είχα παιδιά, δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες μου. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι το παίρνουν πολύ σοβαρά και περνούν πολύ χρόνο εκεί, αλλά μου αρέσει επίσης να κάνω άλλα πράγματα. Δεν έχω προχωρήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είχα τον χρόνο. Είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ και άρα δεν μου λείπει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ