Τιμές και εξοπλισμός του νέου Ford Puma ST-Line!

Η γκάμα του νέου Ford Puma εμπλουτίζεται τώρα με την έκδοση ST-Line, η οποία έρχεται να προσδώσει στο προηγμένο, κομψό και εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Ford σπορτίφ χαρακτηριστικά τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε οδική συμπεριφορά. Να υπενθυμίσουμε ότι διατίθεται και στις εκδόσεις Titanium και ST-Line X.

Τιμές και εξοπλισμός του νέου Ford Puma ST-Line!

Το νέο Puma ST-Line διαθέτει μια σπορ σιλουέτα στην οποία κυρίαρχα στοιχεία είναι τα χαρακτηριστικά λογότυπα «ST-Line» στα εμπρός φτερά και τα μαρσπιέ, το κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης «ST-Line», οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 17 ίντσες και ελαστικά διαστάσεων 215/55 R17, αλλά και η χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει η σκούρα επένδυση της οροφής, το δερμάτινο flatbottom τιμόνι, ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων με τις κόκκινες ραφές και το χαρακτηριστικό φινίρισμα αλουμινίου, καθώς και η λαβή του χειρόφρενου με την δερμάτινη επένδυση.

Το νέο Ford Puma ST-Line είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή 20.991 ευρώ στην έκδοση 1.0 λτ. EcoBoost 125 PS mHEV και 23.366 ευρώ στην 1.0 λτ. EcoBoost 155 PS mHEV. Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, έτσι και το νέο Puma ST-Line μπορεί αποκτηθεί μέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος «MyPuma» της FordFinance, το οποίο προσφέρει προνομιακούς όρους με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο από 1% και διάρκεια αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Επίσης, συνοδεύεται με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση FordProtect.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τα πάντα, όπως είναι -μεταξύ άλλων- 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σπορ ανάρτηση, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη αφής 8 ιντσών, σπορ προσθήκες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό και πολλά ακόμη.

Πηγή: autogreeknews.gr