Στα σκαριά μοναδικό Skoda Scala spider

Η αντίστροφη μέτρηση για το έβδομο κατά σειρά πρωτότυπο όχημα των σπουδαστών της Skoda βρίσκεται στα σκαριά και θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2020.

Στα σκαριά μοναδικό Skoda Scala spider

Η αντίστροφη μέτρηση για το έβδομο κατά σειρά πρωτότυπο όχημα των σπουδαστών της Skoda βρίσκεται στα σκαριά και θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2020. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση spider του μοντέλου Scala.

Για πολλούς μήνες, 20 μαθητευόμενοι από την επαγγελματική σχολή της Skoda εργάζονται δημιουργικά για το νέο αυτό πρωτότυπο όχημα. Παράλληλα, λαμβάνουν την υποστήριξη από μηχανικούς και έμπειρους εργαζόμενους από τους τομείς της τεχνικής ανάπτυξης, του σχεδιασμού και της παραγωγής στην έδρα της Skoda, στη Mlada Boleslav.

Όπως μπορούμε να δούμε από τα πρώτα σκίτσα, το Skoda Scala spider (δεν είναι αυτή η τελική του ονομασία) θα διαφέρει σημαντικά από το γνωστό 5θυρο μοντέλο. Το αμάξωμά του θα έχει δύο πόρτες, δεν θα έχει οροφή και θα είναι διθέσιο. Πίσω από τα εμπρός καθίσματα θα δημιουργηθεί ένα κουβούκλιο που θα καταλήγει στο πίσω άκρο. Αλλαγές αναμένονται και σε διάφορα σημεία ακόμα του αμαξώματος, αλλά και του εσωτερικού.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι, οι μαθητευόμενοι της Skoda είχαν δημιουργήσει το Mountiaq, ένα Koqiaq με pickup αμάξωμα και το 2018 το Karoq με κάμπριο αμάξωμα, το Sunroq, το οποίο είχε διατηρήσει όλες τις θέσεις στο εσωτερικό του.

Πηγή: autogreeknews.gr