Τι συμβολίζει το σήμα της Hyundai;

Κάθε λογότυπο που αντιπροσωπεύει ένα προϊόν ή μια εταιρεία δεν έχει δημιουργηθεί καθόλου τυχαία.

Τι συμβολίζει το σήμα της Hyundai;

Κάθε λογότυπο που αντιπροσωπεύει ένα προϊόν ή μια εταιρεία δεν έχει δημιουργηθεί καθόλου τυχαία. Πίσω από αυτό κρύβονται συμβολισμοί, αριθμοί, η ιστορία της εταιρείας, κάποιο μήνυμα που θέλει να περάσει στο κοινό κ.λπ. Ακόμα και κάποια σήματα εταιρειών που μπορεί να φαίνονται απλά, έχουν τελείως διαφορετικό συμβολισμό από αυτόν που πιθανώς πιστεύει κάποιος βλέποντάς το.

Γεγονός που ισχύει και για το λογότυπο της Hyundai που βρίσκεται κυρίως στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος (στη μάσκα) και στο πίσω καπό του πορτ μπαγκάζ. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέχρι τώρα οι περισσότεροι πιστεύατε ότι το γράμμα «Η» προέρχεται από το πρώτο γράμμα του ονόματος της Hyundai και απλά έχει μια πλάγια καλλιτεχνική μορφή. Παράλληλα, κάποιοι το συγχέουν με το «Η» της Honda και έχουν την εντύπωση ότι πρόκειται για μια παραλλαγή του.

Στην πραγματικότητα το γράμμα «Η» της Hyundai συμβολίζει δύο άτομα: έναν ικανοποιημένο πελάτη και έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, οι οποίοι κάνουν χειραψία. Έτσι δείχνει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο ένας προς τον άλλο, γεγονός που αποδεικνύεται και έμπρακτα στα αυτοκίνητα της Hyundai, τα οποία είναι -μεταξύ άλλων- αξιόπιστα και συνοδεύονται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, συν πολλές ακόμα δωρεάν παροχές.

Πηγή: autogreeknews.gr