Ποια αυτοκίνητα κρατάνε πάνω από 15 χρόνια;

Η αγορά ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Ποια αυτοκίνητα κρατάνε πάνω από 15 χρόνια;

Η αγορά ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη. Ανεξαρτήτως τελικής επιλογής, ο κάτοχός του θα το κρατήσει για κάποια χρόνια. Συνήθως οι ευχαριστημένοι πελάτες δεν τα πουλάνε γρήγορα, ενώ εκείνοι που δεν μένουν ικανοποιημένοι τα πουλάνε.

Σε έρευνα που έγινε στην τεράστια αγορά των Η.Π.Α. από την εταιρεία iSeeCars, τα αποτελέσματα έδειξαν απόλυτη ιαπωνική κυριαρχία. Σχετικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της iSeeCars, Phong Ly δήλωσε: «Τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα, ειδικά τα Toyota και Honda, είναι γνωστά για την αξιοπιστία και αντοχή τους. Οι ιδιοκτήτες τους είναι πιο πιθανό να κρατήσουν αυτοκίνητα τα οποία εξακολουθούν να είναι αξιόπιστα και δεν απαιτούν πολύ δαπανηρή συντήρηση.»

Το αυτοκίνητο που κρατούν περισσότερο είναι το Toyota Highlander. Το 18,3% των αυτοκινήτων ηλικίας 15 ετών ή και άνω να κρατιούνται από τους αρχικούς τους ιδιοκτήτες. Ο μέσος όρος για όλα τα οχήματα είναι 7,7%.

Πιο αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα:

Πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας