Suzuki Vitara: Το πιο οικονομικό μικρό SUV 4Χ4!

Το Vitara 4×4 αποτελεί το πιο οικονομικό σε τιμή μικρό SUV 4×4 (B-SUV) που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Suzuki Vitara: Το πιο οικονομικό μικρό SUV 4Χ4!

Η Suzuki είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Vitara και την τετρακίνηση, όπου έχει μακροχρόνια παράδοση και έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα ισχυρό όνομα. Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα, είναι ότι το Vitara 4×4 αποτελεί το πιο οικονομικό σε τιμή μικρό SUV 4×4 (B-SUV) που μπορεί να αποκτήσει κανείς, το οποίο μάλιστα συνδυάζεται με δυνατό κινητήρα βενζίνης και πρόκειται μια πολύ αξιόλογη πρόταση αγοράς.

Το νέο Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet AllGrip πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 21.450 ευρώ, περιλαμβάνοντας από την αρχική έκδοση GL+ όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι 7 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, cruise control, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, κ.α.

Το turbo μηχανικό σύνολο των 1.4 λτ. ταιριάζει ιδανικά στο αμάξωμα του Vitara 4×4, συνδυάζοντας γρήγορες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και πολιτισμένη λειτουργία. Πιο αναλυτικά, ο 1.4 λτ. BoosterJet αποδίδει 140 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 220 Nm στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (διατίθεται και αυτόματο 6 ταχυτήτων), το 4κίνητο Vitara επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 6,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 143 γρ./χλμ.

Το Vitara με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια στο δρόμο, αφού εξασφαλίζει υψηλότερα περιθώρια πρόσφυσης, ειδικά σε ολισθηρό οδόστρωμα. Εκτός δρόμου, ο οδηγός του εκμεταλλευόμενος τα 185 χλστ. απόστασης από το έδαφος και την αποτελεσματική τετρακίνηση με τις επιλογές Auto, Sport, Snow και Lock, είναι σε θέση να κινηθεί και σε πιο δύσβατα σημεία.

Συνοψίζοντας, το Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet AllGrip, αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» με πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι αυτά της τιμής, των επιδόσεων, της οικονομίας, των χώρων, της πρακτικότητας και της τετρακίνησης με τις επιλογές.

Πηγή: autogreeknews.gr