Suzuki Swift Sport Katana με εξατμίσεις στο πλάι!

Στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο που θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Suzuki θα παρουσιάσει την έκδοση Katana του Swift Sport.

Suzuki Swift Sport Katana με εξατμίσεις στο πλάι!

Στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο που θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Suzuki θα παρουσιάσει την έκδοση Katana του Swift Sport, η οποία διαφέρει από το ομώνυμο μοντέλο που είχε λανσαριστεί στον περασμένο Μάιο στην Ολλανδία. Να υπενθυμίσουμε ότι Katana ονομάζεται το σπαθί των Σαμουράι, ενώ την ίδια ονομασία είχε και επανέφερε η Suzuki σε μοτοσικλέτα της.

Το νέο Suzuki Swift Sport Katana έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το «απλό» Swift Sport. Αυτή που βγάζει μάτια, είναι η τριπλή απόληξη της εξάτμισης στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, λίγο πιο μπροστά από τον πίσω τροχό. Επιπλέον, φέρει πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα, κόκκινα διακοσμητικά, δίχρωμες πολυάκτινες ζάντες με φαρδιά ελαστικά και φουσκωμένα φτερά. Πρόσθετα, το Swift Sport Katana διαθέτει κόκκινες δαγκάνες στα φρένα και χαμηλωμένη ανάρτηση. Τη δυναμική του εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους η μαύρη οροφή και καθρέπτες που έρχονται σε αντίθεση με το ασημί αμάξωμα και τα σκουρόχρωμα φώτα εμπρός και πίσω.

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια αναβάθμιση και μάλλον οι αλλαγές αφορούν την εμφάνιση και στο στήσιμο των αναρτήσεων. Να υπενθυμίσουμε ότι το Swift Sport εφοδιάζεται με τον 1.4 λτ. Boosterjet κινητήρα ισχύος 140 ίππων και 230 Nm ροπής, ο οποίος εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώα σε 8,1 δευτερόλεπτα.

Πηγή: autogreeknews.gr