Βοηθός σερίφη κάνει το περιπολικό σμπαράλια! (vid)

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες το περιπολικό είχε αναπτύξει ταχύτητα 129 χλμ./ώρα, την στιγμή που το όριο του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο είναι 72 χλμ./ώρα.

Βοηθός σερίφη κάνει το περιπολικό σμπαράλια! (vid)

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε το ατύχημα που είχε βοηθός σερίφη της Β. Καρολίνας με το περιπολικό του, όταν το «έχασε» και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα ενός συνεργείου της περιοχής. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες το περιπολικό είχε αναπτύξει ταχύτητα 129 χλμ./ώρα, την στιγμή που το όριο του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο είναι 72 χλμ./ώρα.

Ο βοηθός σερίφη έλαβε κλήση για κλοπή αυτοκινήτου με ένοπλο ύποπτο, για αυτό είχε αναπτύξει τόσο υψηλή ταχύτητα, όμως έχασε τον έλεγχο του SUV περιπολικού και έπεσε σε άλλα αυτοκίνητα. Το όνομα του οργάνου της τάξεως δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, απολύθηκε και από την υπηρεσία του.

Όπως φαίνεται κι από το βίντεο, η σύγκρουση είναι σφοδρή κι όπως δήλωσε κι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, πάνω στου οποίου τα αυτοκίνητα έπεσε ο βοηθός, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!

Η τροχαία αυτοκινητοδρόμων και το γραφείο του Σερίφη της πολιτείας δήλωσαν ότι τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται ακόμα, δηλώνοντας πως τις αποζημιώσεις για τα χτυπημένα αυτοκίνητα θα καταβάλει η ασφαλιστική που καλύπτει όλα τα περιπολικά της πολιτείας!

Πηγή: autogreeknews.gr