Έτσι θα είναι το Toyota Yaris GR-4 παραγωγής

Η φημολογία όσο πάει και φουντώνει για την κορυφαία έκδοση του νέου Toyota Yaris, με τα αναμενόμενα renderings να ρίχνουν νερό στο μύλο της ανυπομονησίας.

Έτσι θα είναι το Toyota Yaris GR-4 παραγωγής

Όπως έχουνε δείξει φωτογραφίες πρωτοτύπων εξέλιξης στο Nurburgring και επιβεβαιώνουν πηγές από το Αΐτσι, το Yaris GR-4 θα διαθέτει ζάντες 18 ιντσών, φουσκώματα στα φτερά, χαμηλότερη διαδρομή ανάρτησης και ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να φανερωθούν έστω και ελάχιστα οι μετατροπές, οπότε η ψηφιακή απεικόνιση που μας έρχεται από το bestcarweb.jp θέλει να μας βάλει στο κλίμα. Και το καταφέρνει στο μέγιστο βαθμό.

Το τελικό αποτέλεσμα συνδυάζει στοιχεία από το Yaris GRMN και την έκδοση TRD του σημερινού μοντέλου, δημιουργώντας -τουλάχιστον σε φανταστικό επίπεδο- ένα «όπλο» βεληνεκούς Renault Clio R.S. Κάτι που ενδεχομένως να ισχύσει και στα μηχανικά μέρη. Για την ακρίβεια, ακόμα ισχυρότερο, καθώς δημοσιεύματα από την Ιαπωνία κάνουν έντονα λόγο για απόδοση αρκετά πάνω από 200 ίππους, σε συνδυασμό μάλιστα με σύστημα τετρακίνησης, αναβιώνοντας τρόπον τινά τον μύθο της Celica GT-Four! Το μοτέρ ακούγεται πως πρόκειται για ένα 1.500άρι τούρμπο, που έμεινε στα ράφια της Toyota από ένα εγκαταλειφθέν πρότζεκτ homologation αγωνιστικού Yaris.

Όπως και να ‘χει, οι Ιάπωνες κατάφεραν τον σκοπό τους και μας έχουν βάλει «στην πρίζα».

Πηγή: autogreeknews.gr