Η Maserati ετοιμάζει νέο σπορ αυτοκίνητο!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αυτοκίνητο δοκιμών της ιταλικής εταιρείας, έξω ακριβώς από το εργοστάσιο στη Modena!

Η Maserati ετοιμάζει νέο σπορ αυτοκίνητο!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αυτοκίνητο δοκιμών της ιταλικής εταιρείας, έξω ακριβώς από το εργοστάσιο στη Modena! Το πρωτότυπο μοντέλο με την κωδική ονομασία ΜΜΧΧ ήταν βαριά καμουφλαρισμένο, κάτι που δεν επέτρεπε να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες σε ότι αφορά το σχεδιασμό του, ωστόσο κάποια βασικά του στοιχεία διακρίνονται.

Το μηχανικό της σύνολο εξελίσσεται εξ ολοκλήρου από την ιταλική εταιρεία, ενώ θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα οικογένεια κινητήρων για τα επόμενα μοντέλα της Maserati. Κάτι που ήταν αναμενόμενο, με την Maserati να διαχωρίζει έτσι τη θέση της από το FCA Group και τις όποιες ανακατατάξεις φέρει η επικείμενη συγχώνευση. Ακόμα ένας παράγοντας που «ανάγκασε» την εταιρεία να εξελίξει μόνη της το μοντέλο, ήταν και η ανακοίνωση της Ferrari πως θα σταματήσει να προμηθεύει με κινητήρες την Maserati από το 2022. Πέρα όμως από τον κινητήρα και το πλαίσιο θα είναι εξελιγμένο αποκλειστικά από το εργοστάσιο της Maserati.

Σαφώς και περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες εικάζουμε ότι ο κινητήρας θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο, εξ ου και οι εισαγωγές αέρα στο πλάι των πίσω φτερών. Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα ξέρουμε όσο πλησιάζουμε προς την επίσημη παρουσίασή του το Μάιο 2020.

Πηγή: autogreeknews.gr