To ιδανικό όχημα για σεισμούς και πλημμύρες! (vid)

Με τα φαινόμενα της φύσης να μας τιμούν με την παρουσία τους, (σεισμοί και πλημμύρες μας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα) χρειαζόμαστε ένα όχημα το οποίο θα μας παρέχει αυξημένη άνεση, αλλά και προστασία.

To ιδανικό όχημα για σεισμούς και πλημμύρες! (vid)

Τι καλύτερο λοιπόν από το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο το οποίο θα απολαύσετε στο βίντεο παρακάτω και είναι σε θέση να σας οδηγήσει σε μέρη μακρινά με ασφάλεια, ή στην χειρότερη να μείνετε μέσα σε αυτό, όταν ο Εγκέλαδος αποφασίσει να μας επισκεφθεί.

Βαμμένο στο χρώμα της άμμου, τιμάει την στρατιωτική του υπόσταση, διαθέτει 4 πόρτες (χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο για αυτοκινούμενο), ενώ η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, κάτι επίσης σπάνιο! Ως βάση για το συγκεκριμένο RV είναι ένα μοντέλο της Freightliner (εταιρεία που δημιουργεί τράκτορες αντοχής), ενώ κάτω από το καπό του υπάρχει ένας 6κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας της Cummings, απόδοσης 350 ίππων και με ροπή 1.100 Nm, νούμερα ικανό για να ρυμουλκήσουν φορτίο 9 τόνων!

Όμως η μοναδικότητα του συγκεκριμένου αυτοκινούμενου τροχόσπιτου συνεχίζεται και στην υπόλοιπη κατασκευή, όπου τα πλαϊνά του, αλλά και το πίσω μέρος της καμπίνας γενικότερα, δεν είναι από fiberglass όπως στα περισσότερα τροχόσπιτα, αλλά από χάλυβα για μεγαλύτερη προστασία των επιβαινόντων. Επιπρόσθετα υπάρχουν 2 δεξαμενές καυσίμου, μία 189 λτ. και μία ακόμα 303 λτ., ώστε η ποσότητα καυσίμου να μην σας προβληματίζει και να ταξιδεύετε όπου εσείς θέλετε.

Περνώντας στο εσωτερικό τώρα, τα πράγματα είναι πιο συμβατικά, μιας και συναντάμε πράγματα που αναμένουμε να βρούμε εντός ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Έτσι υπάρχει ένας καναπές, εστίες μαγειρέματος, φούρνος μικροκυμάτων, νεροχύτης, αλλά και άφθονος χώρος, που με άνεση θα βολέψει 7 επιβάτες. Σε ότι αφορά τον κλιματισμό μην σας ανησυχεί, όσο ζέστη ή κρύο έχει ο τόπος προορισμού σας, μιας και διαθέτει 3 κλιματιστικές μονάδες.

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: autogreeknews.gr