Μοναδικά Suzuki Jimny Gan και Vitara Katana

Τα δύο εν λόγω ιαπωνικά μοντέλα διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, ενώ έκαναν ντεμπούτο στην Ιταλία, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορίνο.

Μοναδικά Suzuki Jimny Gan και Vitara Katana

Οι ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της Suzuki πληθαίνουν μετά την παρουσίαση του Swift Sport Katana, αυτή τη φορά με την εμφάνιση των Suzuki Jimny Gan και Vitara Katana.

Το Vitara Katana (έτσι ονομάζεται το σπαθί των Ιαπώνων μαχητών Σαμουράι) βασίζεται στο μοντέλο με τον κινητήρα turbo των 1.4 λτ. BosterJet ισχύος 140 ίππων και με την τετρακίνηση AllGrip. Μοναδικά αισθητικά γνωρίσματα αποτελούν η βαφή του αμαξώματος Gray London με τη μαύρη οροφή, τα κόκκινα διακοσμητικά στους προφυλακτήρες και στα φτερά, η μαύρη μάσκα, τα προστατευτικά τμήματα χαμηλά στις πόρτες, οι μαύρες ζάντες αλουμινίου, τα σκουρόχρωμα εμπρός φώτα, η μαύρη αεροτομή και τα κόκκινα λογότυπα. Στο πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από αλκαντάρα.

Το Jimny Gan (στα ιαπωνικά σημαίνει δυνατός), διαθέτει τονισμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για ακόμα πιο άνετη κίνηση σε δύσβατες διαδρομές. Στην πιο ψηλή κατά 100 χιλιοστά ανάρτηση έχουν τοποθετηθεί νέα αμορτισέρ και ελατήρια, νέοι ράβδοι Πανάρ και νέοι βραχίονες, εξασφαλίζοντας συνολικά ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 310 χιλιοστά. Ενισχύεις έχουν γίνει ακόμα στα διαφορικά, έχουν τοποθετηθεί στους τροχούς αποστάτες 30 χλστ., χωμάτινα ελαστικά 235/75 και αποσπώμενες αντιστρεπτικές δοκοί.

Εξωτερικά, την πιο αγριεμένη εμφάνιση του Jimny Gan τονίζουν η ελαστική επένδυση στο καπό, η ασημί οροφή και τα ίδιας απόχρωσης πλαϊνά και καθρέπτες, σε συνδυασμό με το μαύρο αμάξωμα και τις γκρι ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό διακρίνονται τα λογότυπα Gan και Jimny στα καθίσματα και οι επενδύσεις από αλκαντάρα με τις ασημί ραφές στο ταμπλό.

Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση του Suzuki Jimny αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο βενζίνης των 1.5 λτ. ισχύος 102 ίππων.

Πηγή: autogreeknews.gr