Βελτιωμένη Alfa Romeo Stelvio με 550 άλογα!

Η Romeo Ferraris προχώρηση στην βελτίωση της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Βελτιωμένη Alfa Romeo Stelvio με 550 άλογα!

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος που διατηρεί και αγωνιστική ομάδα, Romeo Ferraris, βελτίωσε μια Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά.

Η Stelvio από το εργοστάσιο είναι ένα άκρως εντυπωσιακό αυτοκίνητο και για αυτό οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου δεν έκαναν υπερβολές. Βέβαια το χρώμα «χαμαιλέων» (αυτοκόλλητο βινυλίου είναι κι όχι βαφή) που επέλεξαν για το αμάξωμα δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και low profile. Εν συνεχεία τοποθέτησαν ζάντες 20 ιντσών και έπειτα ανέλαβαν να βελτιώσουν και τον κινητήρα.

Από το εργοστάσιο η Alfa Romeo Quadrifoglio, χάρη στον 6κύλινδρο κινητήρα των 2,9 λίτρων αποδίδει 510 ίππους. Επομένως οι μηχανικοί της Romeo Ferraris, είχαν μια πολύ καλή βάση για να δουλέψουν. Λεπτομέρειες δεν δόθηκαν από τους μηχανικούς, παρά μόνο ότι έχει τοποθετηθεί ένα kit εξαγωγής της Ragazzon, με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα κλαπέτα για να ρυθμίζει ο οδηγός τον παραγόμενο ήχο ακόμα και εν κινήσει.

Η ισχύς έχει φτάσει τους 550 ίππους και η ροπή τα 660 Nm, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 290 χλμ./ώρα, ενώ υπάρχουν βελτιωτικά πακέτα και για τους υπόλοιπους κινητήρες του μοντέλου.

Πηγή: autogreeknews.gr