Yamaha NMAX με ΔΩΡΑ άνω των 400 ευρώ

Σκούτερ με ειδική συσκευή πλοήγησης Tom Tom

Yamaha NMAX με ΔΩΡΑ άνω των 400 ευρώ

Αναμφίβολα, η μετακίνηση με ένα σκούτερ –ειδικά μέσα στην πόλη- είναι πιο άνετη και πιο εύκολη σε σχέση με μια οποιαδήποτε άλλη μοτοσικλέτα. Η Yamaha προσφέρει το μικρό της σκούτερ, NMAX 125 και 155, με ειδικά δώρα για όσους το αποκτήσουν μέχρι τις 10 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα είναι αξίας άνω των €400 μετην ειδικά σχεδιασμένη για σκούτερ συσκευή πλοήγησης Tom Tom VIO, την Genuine Yamaha σχάρα και βαλίτσα 30lt.

Κρατήστε το Smartphone σας ασφαλές στην θέση του και απολαύστε τις εφαρμογές που προσφέρει το Tom Tom VIO. 1. Σύστημα πλοήγησης/Αγαπημένα μέρη 2. Ενημέρωση για κίνηση στους δρόμους 3. Ειδοποίηση κλήσεων Αδιάβροχο για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Με τη Genuine Yamaha σχάρα και βαλίτσα 30lt, εκτός του ήδη μεγάλου χώρου αποσκευών κάτω από τη σέλα, έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε ακόμα περισσότερα αντικείμενα που χρειάζεστε στη καθημερινότητά σας όπως η τσάντα γυμναστικής, το κολατσιό σας ή δεύτερο ζευγάρι ρούχα για την έξοδό σας. Απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυό μας για περισσότερες πληροφορίες http://bit.ly/YamahaDealersGr

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ FORD MUSTANG

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 308 1.6 DIESEL